Zorglogistiek

Alles kwalitatief op wieltjes laten lopen

Hoe zet je als logistieke organisatie een duurzaam intern kwaliteitssysteem op?

Binnen elke organisatie is het belangrijk te bepalen wat de strategische en operationele doelstellingen zijn. We zien vaak in strategische doelstellingen staan: ‘Wij willen kwaliteitsvolle dienstverlening aanbieden aan onze klanten’. Maar wat betekent dat nu concreet?

Doelstellingen moeten zo geformuleerd worden dat je kan nagegaan of ze al dan niet gerealiseerd worden. Het meetbaar maken van je doelen en die adequaat opvolgen, zorgt ervoor dat je beter kan bijsturen waar nodig. Je kan op die manier ook aan je klanten aangeven: ‘Hier staan we voor’.

Hoe kan RS health daarbij helpen?

RS health adviseert logistieke organisaties die een duurzaam intern kwaliteitssysteem willen opzetten en een eigen kwaliteitskader willen definiëren.

Naast het definiëren van de gewenste kwaliteit organiseren we voor onze klanten ook audits om vast te stellen waar de zaken goed lopen en waar er nog verbeteringen nodig zijn. Na de rapportage stellen we samen een verbeterplan op. Indien nodig kan RS health ingeschakeld worden om samen de implementatie te doen, denk hierbij aan het uitschrijven van processen & werkinstructies, het optimaliseren van processen, enzovoort.

Organisaties die hun kwaliteit aantoonbaar willen maken, zijn bij RS health aan het juiste adres.

samenwerken

Eens praten? Je kan er enkel bij winnen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen zorgen voor betere zorg. Contacteer ons voor een eerste vrijblijvend gesprek.