Frank Cobussen

Zaakvoerder

Frank is een pragmaticus, erg hands-on, en een snelle beslisser. Na zijn opleiding Commerciële Economie deed hij ruime ervaring op in diverse (Senior) management- en directierollen, van general management over commercieel management tot operationeel management in diverse branches.

Hij maakt geregeld gebruik van het gedachtegoed van Lean Six Sigma om bedrijven en bedrijfsonderdelen gezond te maken. In de praktijk mocht hij al geregeld ervaren hoe de kennis en het verbeterpotentieel bij medewerkers snel en eenvoudig kan leiden tot grote veranderingen. Een stijl die hij ook graag toepast bij het aansturen van managementteams en individuen.

Frank initieert noodzakelijke veranderingen vanuit de behoefte van de zorgvrager/ cliënt. Zijn kracht zit in het optimaliseren van teams en processen. Daarnaast staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers centraal om zo het maximale rendement uit een organisatie te halen.

Zijn persoonlijke drijfveren? Het behalen van het (financiële) resultaat, het realiseren van een zo efficiënt en effectief mogelijke organisatie en zorg dragen voor persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers.

Frank is sinds 2017 gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt.