Lies Bracke

Senior Consultant

Lies werkte de voorbije 10 jaar als expert strategie en kwaliteitsmanagement in de thuisverpleging. Ze leerde de gezondheids- en welzijnssector kennen tijdens haar periode als consultant in de publieke sector. Daar deed ze toen heel wat kennis op over de verschillende domeinen van organisatieontwikkeling.

Lies heeft ervaring in het begeleiden van strategische trajecten – van visieopmaak tot implementatie -, in het ondersteunen van veranderingstrajecten, en in het ontwikkelen van een kwaliteitsmanagementsysteem in al zijn facetten. 

Het handelsmerk van Lies is resultaatgerichtheid in combinatie met samenwerking. Ze houdt ervan te bouwen aan echte relaties waarin vertrouwen, collegialiteit en teamwork centraal staan. Ze houdt van een pragmatische en projectmatige aanpak  en ze behoudt graag het overzicht.

Haar persoonlijke drijfveren? Met haar enthousiasme en positieve uitstraling neemt Lies iedereen mee in het verhaal. Ze wil bovenal een échte meerwaarde bieden. Niet alleen de professional, maar ook de zorgvrager en eigenlijk iedereen in de zorg worden immers merkbaar beter door werk te maken van kwaliteit.