Ik wil graag een gratis uur advies! Maak een afspraak!

Marieke Descheemaeker

Junior Consultant

Na haar opleiding ergotherapie koos Marieke voor een master in het beleid en management van de gezondheidszorg. Na ervaringen in de verschillende takken van de zorg is ze nu helemaal klaar om de uitdaging van kwaliteitsconsultant aan te gaan.

Als ergotherapeute adviseerde en trainde Marieke mensen op zo’n manier dat ze hun dagelijkse activiteiten weer zoveel mogelijk zelf konden uitvoeren. Na tal van ervaringen in verschillende takken van de zorg besefte ze dat het gezondheidsbeleid in de verschillende instellingen haar erg interesseerde en dat ze eigenlijk graag mee op dat beleid zou willen wegen. Dus besloot ze nog een master te behalen in het beleid en management van de gezondheidszorg. De studie leerde haar onder meer om creatief en outside the box te denken en oplossingsgericht te werk te gaan. Ze voelt zich nu helemaal klaar om haar kwaliteiten als kwaliteitsconsultant bij RS health in te zetten.

Haar persoonlijke drijfveren? Marieke vindt het erg belangrijk om het volledige team te laten meewerken en te betrekken in het zorgverhaal. Alleen op die manier krijg je alle neuzen in dezelfde richting.