Veronika Kureckova

Senior Consultant

Veronika volgde een masteropleiding verpleeg- en vroedkunde en deed de voorbije jaren ruime ervaring op in verschillende domeinen en sectoren: als hoofdverpleegkundige en zorgcoördinator in verschillende ziekenhuizen en woonzorgcentra, als stafmedewerker kwaliteit & patiëntveiligheid, als kwaliteitscoördinator en als lector en onderzoeker aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

Van kindsbeen af heeft ze een grote fascinatie voor alles wat zich afspeelt in de gezondheidszorg, vanuit het standpunt van zowel de zorgvrager/cliënt als de zorgprofessionals.

Bij RS health biedt Veronika ondersteuning bij verschillende opleidingen en kan ze ingezet worden om tijdelijke rollen in zorginstellingen op te nemen. Ze biedt eveneens begeleiding en ondersteuning in kwaliteits-, project- en veranderings- en crisismanagement.

Haar persoonlijke drijfveren? Haar grote inlevingsvermogen en empathie voor de zorgvragers, cliënten en zorgprofessionals. Veronika is kritisch en leergierig en streeft voortdurend naar innovatie met het oog op borging. Ze zet zich steeds ten volle in om samen met een team de vooropgestelde doelen te bereiken.