Ik wil graag een gratis uur advies! Maak een afspraak!

Laden Opleidingen

« Alle Opleidingen

  • Dit evenement is voorbij.

Risicomanagement in de zorg – VOLZET

22 april 2022 @ 09:00 - 17:00

€295,00

Als je de risico’s kent in je organisatie, stel je een beleid op en implementeer je dat zodanig dat je die risico’s kan beheersen.

Professionele zorg- en dienstverlening houdt risico’s in voor de medewerker en de zorgvrager/cliënt. Het is van belang deze risico’s te kennen, en een beleid op te stellen en te implementeren om die risico’s te beheersen.

Risicomanagement is mensenwerk: het gaat over gedragsveranderingen en het creëren van risicobewustzijn. In deze opleiding gaan we in op de verschillende tools die je kan inzetten om risico’s in je organisatie te inventariseren, en op hoe je het niveau van risicomanagement kan bepalen en verder kan optimaliseren. We zullen met een concreet voorbeeld samen een risicoanalyse opstellen.

Doelgroep:

Kwaliteitsmedewerkers en leidinggevenden

Praktisch:

1 dag van 9.00 tot 17.00 u

Geplande data:

  • 22 april 2022 van 9.00 tot 17.00 uur live -​ locatie: Gent
  • Past deze datum niet of is de opleiding volzet, mail ons voor de mogelijkheden.

Kostprijs:

€ 295,- (excl. btw)


“De gastles van de consultants van RS health tijdens het vak ‘riskmanagement en kwaliteitsindicatoren’ gaf ons een zeer boeiende inkijk in hoe je risicomanagement toepast in de praktijk. Heleen doorliep met ons de verschillende stappen van het risicoproces met een zeer laagdrempelig en herkenbaar voorbeeld. Hierdoor was het voor ons als studenten zeer helder hoe we de theorie moesten vertalen naar de praktijk.”
(Masterstudent Bio-Medische Wetenschappen, KU Leuven)


 

Gegevens

Datum:
22 april 2022
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€295,00

Locatie

Hotel Den Briel
Abraham Voortmanstraat 2
Gent, 9000 Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
09 430 20 00
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar