Ik wil graag een gratis uur advies! Maak een afspraak!

Laden Opleidingen

« Alle Opleidingen

  • Dit evenement is voorbij.

Starten met interne audits

10 januari 2023 @ 09:00

€595,00

Interne audits vormen een belangrijk onderdeel van een kwaliteitsmanagement-systeem.

Maar hoe zet je dit op binnen je organisatie? Wie laat je audits voeren? Hoe bepaal je de inhoud van de audits? Hoe ga je effectief op pad en welke tools zijn er?  Vele vragen die beantwoord zullen worden in deze opleiding. Daarnaast doe je een korte audit en voel je in de praktijk wat het is om audits uit te voeren.​

Doelgroep:

Kwaliteitsmedewerkers en leidinggevenden

​Praktisch:

3 dagen van 9.00 tot 17.00 uur, live.

​Geplande data: ​​​​​

  • 10 en 31 januari 2023 en 7 februari 2023 van 9.00 tot 17.00 uur live -​ locatie: WZC Gouden Anker, Antwerpen
  • Past deze datum niet of is de opleiding volzet, mail ons voor de mogelijkheden.

​Kostprijs:

€ 595,-  (excl. btw)


“Goede ervaring gehad met de opleiding, zeer nuttig voor in de toekomst” (Kelly Vanhullebus, Dienstverantwoordelijke Keuken WZC Veilige Have)

“Waardevolle opleiding om een objectieve en concrete manier te leren auditeren (Anje De Brabander, diensthoofd zorgafdeling WZC Veilie Have)

“Door het volgen van de boeiende audit-opleiding ben ik op een andere manier gaan kijken naar ‘patiëntveilige zorg’. Ik vind het tevens een persoonlijke verrijking om deel uit te maken van het audit-team binnen onze organisatie.” (Sara Suykerbuyk, Wit-Gele Kruis Antwerpen)

“Voor het geven van de opleiding interne audits draaide RS health mee met één van onze afdelingshoofden. Op die manier wisten ze precies hoe onze organisatie werkt. Het is belangrijk om de leefwereld van de afdelingshoofden in een dergelijke opleiding mee te nemen. RS health kon op deze manier makkelijk de nodige linken leggen tussen de gegeven theorie en de effectieve praktijk. Wat hen sterk maakt, is niet enkel hun expertise, maar ook het implementeren van rollenspellen. De nodige interactie en praktische tips leidden tot geboeide medewerkers die meteen met deze tips aan de slag wilden gaan.” (Ann Proost, Wit-Gele Kruis Antwerpen)

“Stephanie leidde medewerkers en artsen op tot interne auditoren. De aanpak en de concrete invulling van de opleiding was geheel afgestemd op onze vragen, op de doelgroep en op onze specifieke kwaliteitsstructuren. De praktijkgerichte, efficiënte en enthousiasmerende aanpak werd enorm geapprecieerd.” (​Karolien Van de Steene, Manager Quality and Safety AZ Nikolaas)


 

Gegevens

Datum:
10 januari 2023
Tijd:
09:00
Kosten:
€595,00

Locatie

WZC Het Gouden Anker (Amate)
Binnenvaartstraat 50 Antwerpen 2000 + Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar